Now Reading
Biseksüel bisikletçileri duymuş muydunuz?

Biseksüel bisikletçileri duymuş muydunuz?

Biseksüel bisikletçiler olarak da sosyal medyada yer alan biseksüel, vegan, eğitimci ve sosyal destek çalışanı Meg Murphy ve partneri Raf Galdeano, 26 Nisan tarihinde “yarı zamanlı bisikletçi, tam zamanlı biseksüeller” sloganıyla #TwoPointSixChallenge kapsamında bir dayanışma kampanyası başlattılar. justgiving.com üzerinden talep ettikleri parasal desteği, Covid-19 pandemisi riski altındaki topluluğa destek için göndermek isteyen ekip, Birleşik Krallık’ta bağımsız bir yardım kuruluşu olan The Prison Reform Trust için fon kampanyası yürütüyor. The Prison Reform Trust, adil, insani ve etkili bir cezalandırma sistemi yaratmak için çalışıyor.

Biseksüel bisikletçilerin çağrı metni ise şöyle:

“Bağış toplamaya yönelik çabalar Covid-19 pandemisinin bozgununa uğradı. Binlerce bağış etkinliği iptal edildi ve pek çok yardım kuruluşu, özellikle küçük olanlar, gelirlerindeki büyük miktarda düşüş sebebiyle hizmetlerini sürdürmekte zorluk çekiyor.  Bu durum, çocuktan yaşlıya, toplumun tüm kesimini etkilerken yardım kuruluşlarının desteklediği palyatif bakım, ciddi hastalıklar, zihinsel sağlık, konut edindirme desteği, gıda temini ve diğer sayısız mevzuyu içeren alanlarda yapılan önemli çalışmaları da etkiliyor.  

Bu yüzden ben ve partnerim Meg, Prison Reform Trust’a (PRT) para toplamak için önümüzdeki ay 260 mil[i] bisiklet sürüyor olacağız. PRT, her yıl binlerce insana, mâhkumlara, mâhkumların ailelerine, cezaevi ve şartlı tahliye memurlarına, avukatlara, öğrencilere, akademisyenlere ve konuyla ilgilenen kişilere tavsiye ve bilgi veriyor. Kuruluş, cezaevi reformuna karşı çıkarak cezalandırma sistemini iyileştirmeye ve onarıcı adalet biçimlerini geliştirmeye çalışıyor. (fakat cezaevlerinin kaldırılması, daha geniş çapta mücadelesini vermemiz gereken bir şey.)

Önümüzdeki ay 260 mil bisiklet sürüyor olacağız, ayrıca 26 tane pasta yapıp cezaevlerinin kaldırılmasına dair 26 tane şarkı yazıyor olacağız.

Lütfen bize parasal destekte bulunun ve Prison Reform Trust’ın özellikle Covid-19 pandemisi riski altındaki topluluğa yardımcı olacak hayati önem taşıyan çalışmalarına devam etmesi için destek olun.

Kocaman sevgiler,

Raf ve Meg.”

yarı zamanlı bisikletçi, tam zamanlı biseksüeller
Prison Reform Trust’a para toplamak için
260 mil bisiklet süreceğiz*
62 tane pasta yapacağız
62 tane şarkı yazıp kaydedeceğiz.
*birimiz bisiklet sürmeyi daha yeni öğrendi, diğerimiz ilk yardımcı olacak. Lütfen cömert desteklerde bulunun.

Ekibe instagramdan da ulaşabilirsiniz.

Bonus olarak ikilinin yaptığı vegan pasta:


[i] Yaklaşık 418 km’ye tekabül ediyor. (ç.n)


Bu yazı da ilginizi çekebilir:  Görmezden Gelinen ve Sorumluluğumuzda Olan Risk Altındaki Biseksüel Yaşlılar ve Covid-19

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
What's Your Reaction?
Ben Şok
0
Bifobiye Karşı Ses Çıkar
0
But Tutar
1
Gullüm Ayol
0
Tutmaz Ama Evet
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bitopya Copyright © 2024. Created by edalgakiran

Scroll To Top

Pin It on Pinterest